Der er brug for helt fundamentale ændringer i vores boligbeskatning

Det er ærgerligt, at man fra politisk side ikke har mod eller lyst til at adressere de problemer, der grundlæggende er med vores boligbeskatning.
Vi foretager en høj løbende beskatning af en fiktiv værdi, og grundskylden mv. stiger og gør det vanskeligt for alle grupper af boligejere. Nye købere har sværere ved at komme ind på markedet, børnefamilier lider under en høj boligskat, der jo betales med allerede beskattede midler, og pensionister risikerer at blive tvunget ud af deres egen bolig p.g.a. skatter og afgifter.
Boligejernes forslag er en lav løbende boligskat på 4 % maks. kr. 6.000 om året og så en beskatning af fortjenesten, når man forlader boligmarkedet på 25% af de første 2,5 mio. kr. og 40 % af resten. Inden skattebetaling er der fradrag for renovering, tilbygning mv.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *