Så er boligejernes penge igen i spil. Skal det koste op til kr. 2.000 mere pr. lånt million?

I børsen i dag kan man læse, at de nye Basel krav muligvis bliver forhandlet færdig i denne uge, og at resultatet kan ende i en regning til – gæt selv – de danske boligejere. Nu er det heldigvis sådan, at Basel-komiteen ikke har nogen lovgivende magt. Vi behøver altså ikke implementere resultatet af forhandlingerne – og set med vores øje er der ingen grund til det. Boligejerne må stå sammen og – på tværs af alle partiskel – forlange, at vores politikere ikke implementerer – vi har et godt og sundt realkreditsystem – bak op og skriv under på vores protestindsamling. Det kan du gøre her.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *