Tryghed og ro kommer indefra!

Godt Nytår.

At vi lever i en tid og verden, hvor der sker rigtig meget – desværre også meget af ubehagelig karakter, er der vist ingen, der er i tvivl om. Informationsstrømmen er vel nærmest set eksploderet, og vi får nyheder fra hele verden. Overvældende? JA, det tror jeg, rigtig mange synes, og af og til bliver vores egne oplevelser og overvejelser overskygget af al denne information.

Vi skal derfor huske at sikre vores og familiens egen base – for et sikkert hjem er et trygt udgangspunkt. Det kan du gøre ved at melde dig ind hos Boligejerne – interesseorganisationen for alle os med egen bolig. Vi er faktisk godt og vel 3 mio. danskere – børn, unge, voksne og ældre – der bor i en bolig, som familien selv ejer.

At være boligejer er normalt et dejlig ting – gode omgivelser, gode muligheder, gode oplevelser. Ind i mellem kan boligen dog pludselig blive til en klods om benet. Har du styr over din og familiens situation, hvis nu en af jer mister erhvervsevnen eller mister arbejdet, hvad hvis et af børnene bliver alvorligt syg, hvad hvis der sker dødsfald, eller hvad hvis I skal skilles (det bliver faktisk ca. 50 % af alle, der er gift). Alle disse situationer er tragiske nok i sig selv, men såfremt der også støder økonomiske problemer til, der betyder, at I tvinges til at sælge jeres bolig?

Med en god bankrådgivning og den rigtige forsikringsmæssige afdækning er I mere trygge, også hvis uheldet er ude.

Hos Boligejerne har vi to rigtig gode, solide og nærværende samarbejdspartnere, der forstår dig og din situation – meld dig ind hos os, og du støtter vores arbejde og sikrer dig uafhængig og god rådgivning (såfremt du ønsker det – ellers så støtter du “bare” vores arbejde med at forbedre boligejernes forhold generelt)

Hos Boligejerne mener vi, at den løbende boligbeskatning bør være lav, og at der så kan ske en beskatning, når man forlader boligmarkedet – så betales der skat af den reelle værdi og først, når man står med fortjenesten. At omlægge beskatningen vil give de allerfleste familier et større råderum, et råderum der kan omsættes til mere fritid, samvær med familien mv. At få gennemført en omlægning af vores beskatningssystem er en meget stor opgave, der vil tage år – en indsats vi hos Boligejerne er villige til at yde.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *