Boligejere må jages året rundt!

Ingen begrænsninger i jagten på Boligejerne og deres (hårdt tjente) penge!

Samtidig med at Nationalbanken kan oplyse, at betalingerne af bidrag, renter og afdrag sætter rekord, kan man læse, at to ud af tre boligejere vil bliver ramt af stigende skatter og afgifter – trods løfter om det modsatte.

Grundskylden stiger i to ud af tre kommuner – ærgerligt lyder det fra politisk side. Ja ærgerligt er det. Specielt for de mange børnefamilier, pensionister og andre økonomisk pressede familier, der rammes igen. Det er værd at huske, at rentefradraget stort set er afskaffet, at der ikke er fradrag for de bidrag, man betaler til realkreditten, og ikke mindst så skal skatter og afgifter betales med penge, der allerede er beskattet.

Først betales skat til stat og kommune, så betales der moms, når vi handler, så betales der ekstra afgifter på en lang række varer og af de penge, vi så har tilbage, kan vi betale ejendomsskatter. Hvorfor egentlig? Er det ikke bare en rest af formueskatten, vi glemte at afskaffe? Eller er det fordi, man synes, at der skal betales skat, hvis man tjener penge på sin bolig på samme vis, som man betaler penge, såfremt man eksempelvis tjener penge på aktier? Skyldes det det sidste, så kunne man i det mindste udskyde skatten, til huset var solgt, den reelle pris var kendt, og overskuddet kunne beregnes, og så kunne skatten opkræves.

Vi må simpelthen have en jagtlov og en fredningsperiode for boligejere!!

For øvrigt mener jeg: ” Meld jer ind i BOLIGEJERNE – sammen er vi stærke”

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *